La UIB es posa a la defensiva davant la xerrada sobre la situació al País Basc

A causa de les conferències que hi ha convocades per part del SEPC sobre la situació actual del País Basc (https://contrainfomallorca.wordpress.com/2011/04/01/conferencies-de-lesquerra-abertzale/), la UIB ha emès el següent comunicat:

En relació amb la conferència «La situació al País Basc», la Universitat de les Illes Balears vol comunicar a l’opinió pública les consideracions següents:

  • La Universitat de les Illes Balears no ha organitzat aquest acte.
  • L’entitat organitzadora de la conferència és el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, que va sol·licitar dins el termini i en la forma escaients l’autorització d’una xerrada referent a la situació actual al País Basc.
  • En cas que durant la xerrada es faci apologia del terrorisme o s’inciti a qualsevol activitat violenta contra la legalitat vigent, la Universitat de les Illes Balears denunciarà els fets a les autoritats competents.
  • La Universitat de les Illes Balears manifesta una vegada més el seu rebuig frontal al terrorisme i el seu suport a les víctimes i als seus familiars.

Martí X. March,
Vicerector Primer de Planificació i Coordinació Universitària

Les institucions no en perdonen ni una. Com pot l’esquerra independentista basca donar el seu primer pas si ja se la jutja prèviament? Així ho han fet ja els mitjans de comunicació amb la mala premsa que ha suposat. Ara, la Universitat es protegeix De què?, és una conferència. D’això se’n diu criminalització.

Anuncis

Un pensament sobre “La UIB es posa a la defensiva davant la xerrada sobre la situació al País Basc

  1. Retroenllaç: Uib.es | TagHall

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s