Protesta en contra de l’experimentació animal

Vos feim arribar la següent proposta d’Animanaturalis en contra de l’experimentació amb animals:

Amb motiu del “Dia de l’Animal de Laboratori”, AnimaNaturalis organitzarà protestes per demanar la fi de l’experimentació en animals. Més de 300.000 animals pateixen i moren cada any en els laboratoris. L’experimentació en què s’utilitzen animals no humans (vivisecció) és una de les fases més ocultes, discutides i discutibles de la ciència i de la indústria. Perquè no només les ciències mèdiques, físiques i biològiques fan servir animals no humans en els seus laboratoris, sinó també la indústria militar, la indústria de les armes, la indústria cosmètica, la indústria del tabac i la indústria química en general.

Nacions Unides va declarar el 24 d’abril com a Dia Internacional de l’Animal de Laboratori, data del naixement de Lord Lodwing, qui va ser president d’un comitè anglès que des de 1875 lluita contra l’experimentació amb animals.

AnimaNaturalis organitza actes de protesta en diversos punts de l’Estat i et convida a participar de l’acció. Activistes realitzaran un performance on mostraran la crueltat de l’experimentació, demanant la fi de les proves en animals, mentre la resta d’activistes repartiran un miler de fullets informatius.

L’acte a Mallorca serà el proper 29 d’abril a les 11:30 h a la Plaça Major (Palma)

Més informació: Mallorca@animanaturalis.org

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s