Impunitat feixista contra el Casal Popular Voltor Negre

Us passam el comunicat que ens han fet arribar els Maulets:

Una vegada més, l’assemblea de Palma de Maulets volem manifestar el nostre suport al Casal Popular Voltor Negre (situat al Carrer Eivissa de la nostra ciutat) davant els recents atacs per part de grupúscles feixistes, en forma de pintades a la seva façana i diverses parets del barri.
Dona la impressió de que per alguns, que joves disposin d’un espai des d’on organitzar-se i dur a terme tot tipus d’activitats, és una vertadera amenaça. Es tracta dels mateixos que es dediquen a pintar les parets de la nostra ciutat amb el seu missatge racista i feixista en forma de simbologia neonazi. Aquesta vegada però, Maulets volem assenyalar la actitud còmplice de l’Ajuntament de Palma, que no només permet aquests atacs, sinó que aquests dies envià membres de la Policia Local a identificar i retenir membres de la nostra organització que tapàven pintades racistes i xenòfobes al barri del Fortí, davant el Casal.
El Jovent Independentista i Revolucionari anunciam que redoblarem la nostra activitat i esforç en mantenir Palma neta de missatges feixistes, que espais com el Voltor Negre compten amb tot el nostre suport, i exigim que s’acabi la impunitat amb la que actuen aquests grupuscles feixistes, refugi de l’espanyolisme més ranci, el mateix que fa 18 anys assassinà el nostre company Guillem Agulló. No es pot tolerar que mentre aquests personatges amenacen i ataquen amb la complicitat de les autoritats, la Policia Local els hi faciliti la tasca actuant contra el jovent independentista organitzat.

Prou impunitat: fora feixistes dels nostres barris!

Font: http://asgard.tirabol.cat/illenk/mauletsmca/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s