“Volem que els polítics es posicionin en relació amb l’energia nuclear”

Jubilats per Mallorca ens ha enviat aquest comunicat exigint que els partits polítics es manifestin clarament i obertament en relació a l’energia nuclear.

La contaminació de Txernobyl no arribà gaire més lluny de 4.000 quilometres i la del Japó ja ha arribat a Mallorca, que deu ser a 20.000 quilometres, i diuen que no passa res. Què es pensen, que som beneits? Vandellós 2 se va haver d’aturar l’altre dia per mor d’una avaria. Cofrents és de ple damunt una zona sísmica. Totes dues són més aprop de les illes Balears que no Fukushima de Tokyo. Vandellós 1 ja va haver de ser tancada a la mala perquè era a punt de rebentar (molts dels tècnics ja havien fuit amb sa família i eren devers Saragossa quan els bombers desplaçats de Barcelona aconseguiren evitar la catàstrofe)

L’energia nuclear és la més cara i la que assegura que tard o prest acabarà contaminant de manera gravíssima, i de ses mentides ja no podem fiar-nos-ne gens. Des de Jubilats per Mallorca volem emplaçar tots els partits polítics perquè es posicionin de manera clara i entenedora sobre l’energia nuclear, perquè la gent, quan voti, pugui saber què vota en aquest aspecte.

Comunicat el .doc comunicat amb mapa nuclears

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s