Pintades “peperas” al Casal Popular Voltor Negre

Us adjuntam la informació que ens han enviat els col·legues de Maulets:

L’altra cara de la campanya del Partit Popular

Coincidint amb la darrera setmana abans de les eleccions, han aparegut pintades, una vegada més, al Casal Popular Voltor Negre, en què consignes com “PP Mayoría Absoluta” i “Viva España, Viva el Rey, Viva Rajoy” es barrejen amb simbologia neonazi.

Davant aquests fets tan greus, Maulets apuntam a l’entorn ultraespanyolista que envolta el Partit Popular, que pareix que combina el suport polític al senyor Bauzá i les seves propostes antimallorquines amb els atacs i les amenaces contra el jovent organitzat de Palma. Es tracta de les mateixes persones que la passada diada es dedicaren a provocar als manifestants independentistes en aquella “contramanifestació” que a Plaça Espanya uní les Nuevas Generaciones del Partit Popular, amb la organització neonazi Movimiento Social Republicano.

Maulets exigim que el PP aclari aquests fets i ens reafirmam en dur a terme la nostra campanya contra el vot còmplice amb la repressió i amb la corrupció. Fotos:

Anuncis

2 pensaments sobre “Pintades “peperas” al Casal Popular Voltor Negre

  1. Jo vos volia fer una pregunta tàctica, es local d´enfront, aquest que voltros empleau (no m´agrada dir emprau, sona massa català) es vostro ? que jo sapiga es s´antic local de sa Firestone i té un propietari que no sou voltros, no m´agraden ses pintades ni d´un bando (tampoc m´agrada dir bandol, sona massa català) ni de s´altre, jo crec que aquest “conflicte” s´acabaria si voltros deixau de fer ses vostres pintades, vos provocau mútuament però lo mes trist es que vos hagueu apropiat per tot es “morro” de sa façana d´enfront, si voltros feis pintades antidreta i antipeperes no vos estranyeu que es “altres” també en pintin ja que per lo poc que sé, es local de sa Firestone ni es vostro ni seu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s