Protesta contra les corregudes de bous a Muro

Com cada any a l’estiu comença la temporada taurina a Mallorca. La primera correguda de bous de l’illa, serà a la Plaça de Toros de Muro aquest mes. Ha arribat el moment de lluitar contra aquesta barbàrie que en aquest país s’entesten a anomenar Festa Nacional. Per això hem de  demostrar que de cada vegada en som més els que volem l’abolició de la tauromàquia.

AnimaNaturalis convoca una protesta davant la Plaça de Toros de Muro el dia dissabte 18 de juny.

Ens agradaria a més, donar uns petits consells sobre com actuar en una protesta d’aquestes característiques.
Volem recordar que la  manera d’actuar de AnimaNaturalis és la d’informar, mai atacar, som una organització pacífica i pensam que aconseguirem arribar a la gent informant. Volem deixar clar que AnimaNaturalis se separarà d’aquelles persones que entrin en provocacions i insults, ja que no és la nostra manera de fer defensar els animals.

S’aconsella no utilitzar paraules com “assassins”, no insultar, no entrar en provocacions, limitar-nos a “cridar” lemes com:
Tauromàquia abolició, no és la meva festa nacional, la tortura no és cultura, etc …

Si algú vol portar algun cartell, ha de tenir en compte no utilitzar paraules ofensives ni insults. També teniu l’opció de descarregar des de la web de AnimaNaturalis.

La guàrdia civil es presentarà allà per controlar que no hi hagi contratemps, així que s’ha d’evitar dirigir cap a ells qualsevol tipus de comentari, són allà per protegir tant als antitaurins com als assistents a la correguda. Qualsevol cosa que passi, seran els coordinadors els responsables de parlar amb ells, evitant així enfrontaments i malentesos.
AnimaNaturalis va a contractar un autocar per desplaçar-nos des de Palma fins a la protesta. Sobre el lloc, hora de partida i el preu del bitllet es donarà més informació en breu.
No som l’única associació que assistirà a aquesta protesta, compartirem aquest dia la lluita pel respecte a la vida del toro.
Agraïm el suport i companyonia creat en el moviment pels drets dels animals. Això és imparable.

Més informació: http://www.animanaturalis.org/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s