Vigilem: campanya massiva de desinformació

Definició de “desinformació” segons la Viquipèdia.

A hores d’ara ja no queden dubtes: hi ha una campanya massiva i unànime per deslegitimar el moviment 15M acusant-lo de violent i d’haver “creuat línies” que no s’han de traspassar. El seguiment mediàtic d’ahir i les portades de pràcticament TOTS els diaris d’avui així ho constaten:

En alguns d’ells, com La Vanguardia, es comparen els fets d’ahir amb el 23F. Com es pot arribar a nivells tan aberrants de demagògia i manipulació? L’explicació és ben clara: la consigna, des de dalt, de destruir des d’ara la legitimitat del moviment i dividir-lo internament.

Si un extraterrestre ens visita avui pensarà que ahir hi va haver víctimes mortals, atacs amb còctels molotov al parlament, o fins i tot la irrupció d’algun grup armat. Però és evident que res d’això no es produí. De fet, la d’ahir va ser una de les manifestacions més pacífiques que hi ha hagut a Barcelona els darrers anys. La suposada “violència” d’ahir no és tal. Ningú n’ha vist les imatges. Però en canvi, està proliferant la convicció que el d’ahir és “intolerable” i que els “violents antisistema” han dinamitat el moviment 15M.

Algú ens vol fer creure que pacifisme és passivitat. I no és així. De fet, escridassar polítics, llençar pintura, bloquejar una sessió del parlament, etc. són tècniques històriques d’acció noviolenta que s’han fet servir en nombrosos conflictes polítics i socials. A Grècia aquests dies, sense anar més lluny. Voler vestir de violents (quasi terroristes!) uns fets que no ho són amaga una clara estratègia de destrucció del moviment.

Mentrestant hi ha preguntes que ningú està interessat en contestar:

En aquesta vinyeta queden clares quines són les línies vermelles que no es poden traspassar:

VÍDEO DELS POLICIES INFILTRATS:

Anuncis

4 pensaments sobre “Vigilem: campanya massiva de desinformació

  1. Hay que estrujarse los sesos y ver la manera de que la mayoría de las personas sean informadas con la realidad. Internet es un medio muy poderoso, pero no se suele utilizar para bien-informarse, o es muy difícil hacerlo.
    Lo que significa que los ‘hilos’ que mueven los medios de comunicación (también internet) tienen la sartén por el mango, y ya sabemos a que fuego arrimarán la sartén.

    Está muy claro que está habiendo una desinformación, pero la gran mayoría de las personas se lo está creyendo.

    Ahí está la clave de que el movimiento 15M pueda cumplir sus objetivos.

  2. Cada uno de nosotros debe informar a otro y a otro y a otro, la prensa está manipulada, se deja manipular y nos quiere manipular a toda costa.
    NO no nos dejemos!!!, sigamos defendiendo nuestros derechos. Hablan de violencia, qué violencia? Manchar la chaqueta a un político, increpar a un político, eso es violencia? Y como llaman a los porrazos de la policía, a meter la mano en las arcas, a arrojarte a la calle porque te han arrojado de tu trabajo, en el que te pagaban una mierda, si mierda!!!, y encima tienes una tremenda deuda con el p. banco, a la manipulación de los medios de comunicación, a que Servicios Sociales, les suene ¿a qué?, ¿eso que es? Eso si que es violencia. Asique que sepan los señores políticos, que vamos a seguir, que ya no nos amedrantan más, y que cada vez seremos másy más 15-M.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s