Carta oberta als Joves de Mallorca

Dimecres 6, local del GOB, 19.00

CARTA OBERTA ALS JOVES DE MALLORCA

En els darrers anys hem vist com s’ha anat consolidant un model d’illa que a molts de joves no ens agrada. El Pla de Carreteres, Son Bordoi o la via Connectora son alguns dels darrers exemples d’agressions al medi ambient. Els joves de Mallorca ens hem manifestat moltes vegades en defensa del territori,  ara més que mai, ho hem de tornar a fer.

Més vegades del que ens agradaria, els mitjans de comunicació o els polítics, fomenten la imatge d’un jovent apàtic i passiu, aliè a les problemàtiques de la societat illenca. Però nosaltres creiem que no és veritat: molts de joves demostrem cada dia el nostre compromís amb la societat, participant a les associacions i assemblees de joves de pobles i ciutats, ens els agrupaments escoltes, els esplais, els grups ecologistes…

És per això que un grup de joves, independents de qualsevol partit polític, i pertanyents a entitats com agrupaments escoltes, clubs d’esplai i associacions de joves de Palma i la Part Forana, hem constituït la Comissió de la Marxa Jove pel Territori, una iniciativa que cerca engrescar als joves i demostrar a la societat balear que Mallorca ens importa.

La idea és senzilla. Volem organitzar una marxa (una excursió) aquest estiu amb un caire lúdic i festiu, on diferents entitats juvenils de l’Illa ens trobem amb un objectiu comú: reivindicar que altre Mallorca, més respectuosa amb el medi ambient i sostenible, és possible.

Per tot això ens agradaria convocar la marxa per la defensa del territori, perquè volem demostrar que els joves estem compromesos i compromeses amb la nostra societat, i que estimem el nostre territori.

Per tant, animan a totes les entitats juvenils de Mallorca o persones a títol individual a participar a la comissió que definirà i coordinarà la Marxa Juvenil pel Territori. Gràcies.

El futur és nostre, el present també!


Comissió de la Marxa Jove pel Territori

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s