Condemna unànime de la violència policial

Una gran quantitat de persones s’ha reunit avui a la Plaça d’Islàndia per rebutjar la repressió i violència que ahir es va viure als carrers de Ciutat. Cal destacar l’exagerat desplegament policial que pretenia intimidar els concentrats. Ja d’un primer moment, els nacionals els han fet saber que no tenien permís per concentrar-se. Les persones reunides han començat una assemblea molt marcada per l’episodi del dia anterior. S’han succeït els parlaments condemnant la repressió. Se li ha fet entrega a l’inspector de la policia d’una còpia de la legislació que regula l’ús de la força policial, en la qual es demostrava que el que va passar ahir no té justificació. Després d0una petita pausa, l’assemblea ha continuat debatent propostes de com fomentar millor la participació de la gent.

Anuncis

3 pensaments sobre “Condemna unànime de la violència policial

  1. me preocupa la indiferència general vers el moviment 15 M. I me preocupa més el silenci i la passivitat de tota l’esquerra. Què mos passa a tots?

  2. s’han tensat la corda, la policia ha creuat línies perilloses. A Mallorca tot això no sol passar. Una altra cosa és Barcelona. Però per ser Mallorca, crec que la repressió està essent bastant grossa. Les declaracions del delegat de govern parlant d’antisistemes infiltrats dins del moviment són aberrants. Això és jauja. Típica estratègia per dividir el moviment i provocar conflicte intern. Patètic…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s