Manifestació en contra de la pujada de sous del nou govern

Manifestació diumenge 10 de juliol a les 18:ooh a la Plaça d’Islàndia.

El 15 de juny Bauzá és investit president del Govern balear amb l’austeritat per bandera, dies més tard ell i els seus “col·laboradors” se’n van vacances no sense abans pujar-se el sou.

El gabinet de Bauzá tindrà un increment salarial mitjà del 10,7% que, en el cas dels secretaris i secretàries, arribarà al 20%. Així, el cap del gabinet de premsa, que cobrava 46.283 euros, passa a cobrar-ne 50.023, la qual cosa suposa 3739 euros més, dels tres assessors tècnics, que cobraven també 46.283 euros, un d’ells passa a ser cap de l’oficina de coordinació del gabinet, el que suposa passar a guanyar 52.764 euros anuales, 6.480 euros més que fins ara, mentre, l’altre passa a denominar-se cap de la Secretaria de Presidència, el que implica cobrar 50.023 euros. D”altra banda els dos secretaris, que tenien una retribució de 29.070 euros anuals, ara cobraran 35.164 euros, és a dir, 6094 euros més que fins ara.

Veiem així una contradicció i una doble moral. D’una banda, es duen a terme retallades en diversos sectors d’activitat econòmica i social, per exemple l’administració, on cada vegada hi ha major càrrega de feina per a un menor nombre de funcionaris i treballadors, els quals no veuen retribuït el seu treball amb una pujada de sou, sinó que pateixen baixades salarials i retallades socials. Retallades socials que afecten tota la població: retallades en ensenyament, eliminació d’ajudes socials, inici d’una privatització per etapes de la sanitat pública, etc … I què fan aquests senyors? decideixen unilateralment pujar-se el sou a sí mateixos.

Per això exigim la immediata rectificació de Bauzá, l’anul·lació de la pujada de sous i que els salaris dels nostres polítics que paguem amb la nostra feina siguin decidits pels ciutadans, ja sigui mitjançant referèndum o amb pressupostos participatius.

TENIM DRET A DECIDIR

Materials per fer-ne difusió:

>>> Cartell del Drácula Bauza

>>> Cartell bitllet

>>> Pamflet

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s