Comunicat de Revolta Global-Esquerra anticapitalista de Mallorca en relació a la repressió dels indignats per part de la policia

Hola, us feim arribat el comunicat de Revolta Global-Esquerra anticapitalista pel que fa als fets del passat dilluns:

 

COMUNICAT DE REVOLTA GLOBAL-ESQUERRA ANTICAPITALISTA MALLORCA EN RELACIÓ A LA REPRESSIÓ DELS INDIGNATS PER PART DE LA POLICIA

Davant la onada repressiva vers el moviment 15-M per part dels cossos de seguretat de l’estat, aquest passat dilluns a la plaça d’Islàndia, amb el resultat d’una vintena de ferits i dues persones detingudes de manera, com a mínim, irregular, des de Revolta Global volem expressar la més absoluta condemna i repulsa per l’actuació absolutament desmesurada i fora de lloc de la policia nacional així com donar tot el suport a les víctimes d’aquestes agressions.

Consideram que aquest últim episodi de violència policial suposa la gota que ha fet vessar el tassó. Estem vivint un retrocés molt preocupant aquests darrers anys en quant a les llibertats públiques i drets civils. Uns drets que tant ens han costat aconseguir i que amb tanta rapidesa i en un no res es van retallant, sobretot d’ençà l’entrada de l’Estat Espanyol dins el bloc imperialista-capitalista. Primerament l’OTAN i posteriorment la Unió Europea així com tots els organismes satèl·lits (FMI, OCDE, OMC, etc). Una militarització i control policíac del dia a dia que han implicat una involució significativa, en tant que han deixat retratat el veritable tarannà o rostre “democràtic” del sistema capitalista. Un sistema, el qual la única resposta que té és la utilització de la violència amb tots aquells, amb els dissidents, que no compartim els seus postulats. Això s’ha pogut constatar a Grècia, Itàlia, França, Regne Unit, Portugal…a totes bandes on la gent ja n’està tipa i diu prou. I ara ha tocat a l’Estat Espanyol.

En tot cas, des de Revolta Global volem deixar ben clar que no romandrem impassibles i què-malgrat no els hi agradi als polítics del sistema; PP i PSOE, continuarem defensant aferrissadament i per tots els mitjans que sien necessaris i convenients, el dret a expressar-nos lliurement i a discrepar allà on sigui i en el moment que calgui, car ho tenim fins i tot reconegut aquest dret a l’article 21è de la Constitució Espanyola-gens sospitosa de revolucionària i molt manco antisistema-. Lluitarem per aconseguir una autèntica democràcia, una veritable àgora, on cadascú pugui dir la seva sense por a rebre una pallissa o cops de porra.

Una primera passa en aquest sentit, és exigir el cessament immediat de Ramón Socías del seu càrrec com a darrer responsable dels succeits.

No podem consentir les imatges del dilluns d’un policia intentant esclafar el cap d’un al·lot i que aquest acte quedi en un no res.

No hem de permetre que els qui “suposadament” “defensen la seguretat i el benestar” de la ciutadania actuiin emprant el recurs de la violència gratuïta, per tal de combatre als qui no combregam amb les rodes de moli de la “seva democràcia representativa”.

Des de Revolta Global deim NO A LA REPRESSIÓ.

Podran aniquilar-nos físicament i anorrear-nos, però no mataran pas les nostres conviccion

CONTRA LA REPRESSIÓ I PER LA LLUITA ANTICAPITALISTA

REVOLTA GLOBAL-ESQUERRA ANTICAPITALISTA MALLORCA. Juliol 2011

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s