El batle de Bunyola s’apuja un 400% el sou

Hola, us feim arribar el següent comunicat de l’assemblea de Bunyola “Bunyola es mou”:

El passat divendres 8 de juliol es va dur a terme el primer ple de l’Ajuntament de Bunyola d’aquesta legislatura.

La coalició de govern va aprovar entre altres qüestions la pujada del sou del batle, el Sr. Jaume Isern, fins a 35.000 € anuals; el que suposa una pujada del 400% respecte de l’anterior legislatura. Al segon tinent del batle, el Sr. Ildefons Blázquez d’AVI, se li assigna un sou de fins a 30.000 € anuals com a pagament pels seus serveis. Mai a la història de Bunyola aquest càrrec havia tingut un sou. Cap d’aquests càrrecs està subjecte a dedicació exclusiva.

Aquestes mesures es complementen per una baixada del que percebran els grups municipals per la seva labor.

El pacte del PP amb AVI va permetre la ràpida aprovació d’aquestes mesures sense que es sotmetessin al més mínim diàleg les propostes de l’oposició per facilitar la participació ciutadana deixant els plens en horari d’horabaixa.

Anuncis

3 pensaments sobre “El batle de Bunyola s’apuja un 400% el sou

  1. 400% deu ser un error. Vols dir que l’anterior batle només cobrava 7000 Euros! No és que era 4.00%. En qualsevol cas, una pujada de sou, sia la que sia, en aquests moments és lamentable.

  2. No en tenci ni idea, però si com diu l’article, no són càrrecs de dedicació exclusiva i, de fet, el seogn tinent de batle ha passat a cobrar de 0 a 30.000 € anuals, no és possible que l’anterior batle cobrés 7000 € anuals?

  3. Efectivament, error meu. Deman disculpes. El batle de Bunyola no tenia dedicació exclusiva i sí que cobrava només uns 8000 Euros per serveis. Un augment d’un 400% en tota regla. He sentint que ara l’excusa és que el batle es posarà a dedicació exclusiva…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s