Comunicat de Revolta Global-Esquerra anticapitalista en suport al centre social Sa Foneta

Des de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista volem expressar el nostre suport a l’ocupació de l’edifici Santa Eulària, de la plaça d’Espanya, per part d’un grup de joves per tal de bastir un nou espai alliberat i alternatiu d’oci i cultura.

Davant l’especulació bancària, amb el beneplàcit de les institucions, consideram aquesta acció molt positiva vers la recuperació dels espais buits i abandonats de Ciutat per a la gent. Una acció que no hauria de ser quelcom puntual sinó esdevenir la punta de llança de la lluita per la socialització i rescat de tots aquests espais i edificis què en aquests moments estan en mans de les entitats financeres i que són objecte directe del negoci i la destrucció patrimonial en molts casos.

És per aquest motiu  que, i mentres les administracions públiques no hi posin remei com seria la titularitat pública de tots aquells espais buits i infrautilitzats mitjançant l’expropiació als propietaris si aquests es neguen a llogar, la ocupació és una opció que s’ha de tenir com a plenament vàlida i no s’ha de criminalitzar. De fet pensam que hauria d’estar regulada i esdevenir una alternativa més d’accés a qualsevol espai o edifici

Per altra banda el sorgiment del CSOA Sa Foneta implica que una altra manera d’entendre la cultura és possible. Una cultura que sigui crítica amb el sistema i que no visqui de les subvencions permanentment. Una cultura que sia veritablement lliure , autogestionada i per a totes i tots. No elitista com la que ens venen des de les institucions, gairebé classista i amb un excés de paternalisme.

Des de la nostra organització ens afegim doncs a aquest nou projecte, què esperem sia durador i es converteixi en un veritable contrapoder a l’actual model capitalista, tan mancada dels quals està, malauradament, Ciutat i les Illes en general.

Socialitzem els espais!!!

Si a la ocupació!!!

REVOLTA-GLOBAL/ESQUERRA ANTICAPITALISTA MALLORCA

JULIOL 2011

Anuncis

Un pensament sobre “Comunicat de Revolta Global-Esquerra anticapitalista en suport al centre social Sa Foneta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s