Primer dissabte de mes: ara més que mai, vine a la Massa Crítica!

Com cada primer dissabte de mes, hi ha la convocatòria de la Massa Crítica. És a les 10:30 a la Plaça d’Espanya. Aquest pic, l’esdeveniment tendrà un regust agredolç pel desmantellament del carril bici d’Avingudes i la posta en marxa d’uns ciclocarrers, que no tenen raó de ser ni sentit.

Difon el missatge i vine!

Com molts haureu vist, l’Ajuntament de Palma està desmantellant bona part del carril bici de les Avingudes sense que, a dia d’avui hagin presentat cap motiu que no sigui el de que figurava en el seu programa electoral, com si aquest fet l’eximís d’haver d’argumentar una decisió com aquesta que,en temps de crisi, suposarà una despesa de 196.000 €.
Des de Massa Crítica, juntament amb el suport del joves del GOB i els de l’acampada 15-M i molts ciclistes de Palma demanam que Palma tengui i mantengui un carril d’Avingudes que serveixi de connexió dels eixos cívics i carrils bici actuals i futurs. Per això volem fer sentir la nostra veu a la propera Massa Crítica que tendrà lloc el proper dissabte, dia 6 d’Agost a les 10,45 h. a la Plaça d’Espanya. La passejada durarà poc més d’una hora i  recorrerà els carrers de Palam per demanar el manteniment d’aquesta infraestructura.
Així mateix, des de Massa Crítica demanam als ciclistes que, en la mesura de les seves possibilitats continuen fent servir les Avingudes pels seus desplaçaments, evitant anar per la voravia i pel carril bus.
Ens agradaria ser molts aquest dia per poder mostrar a l’Ajuntament l’error de la seva decisió, per això et demanam que, si hi estàs d’acord en facis la màxima difusió a través del facebook, twitter, emails.., i tots els mitjans que tenguis el teu abast.
Us hi esperam! Salutacions,

Massa Crítica

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s