Bicicletada i Manifestació per una Palestina Lliure

El dia 9, divendres, a les 11:00 es sortirà des de plaça Espanya fins a la Delegació del Govern per a entregar-hi un document on s’expressaran els desitjos de la creació d’un veritable Estat Palestí, condemnant les darreres opressions cap al poble de Palestina així com la visió falsa que sempre s’ha donat en aquest conflicte israelí-palestí sobre Palestina.

S’hi anirà mitjançant una bicicletada i també caminata fins don…ar-hi el document i es tornarà a plaça Espanya per així difondre el que es durà a terme aquell mateix horabaixa.

A l’horabaixa, a les 19:30 es començarà una manifestació a la Delegació del Govern, fins a plaça Espanya passant per Cort, plaça Major i Sant Miquel. Durant la manifestació es farà una performance, es llegiran les octavetes i el document donat a la Delegació del Govern i es simularà un checkpoint segons la realitat dels checkpints a Palestina.

Una vegada a plaça Espanya i per concloure, es veurà un documental o pel·lícula sobre el conflicte pel qual ens manifestem.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s