Recordau: demà tothom a la Massa Crítica

Hola gent,

amb motiu del Dia mundial Sense Cotxes i del Dia Mundial del Medi Ambient, Massa Crítica organitza una bicicletada. Són dies per fer accions encaminades a allunyar-se dels combustibles fòssils. Podeu trobar més informació a la web http:\\www.350.org

Per tot això Massa Crítica ha pensat organitzar una passejada en bicicleta el DISSABTE, 24 DE SETEMBRE que substituirà la que teníem prevista fer el dissabte 1 d’octubre (primer dissabte de mes)
Ens trobarem a les 10,30 h. a la Plaça d’Islàndia (abans Plaça. Espanya) per començar a animar la sortida juntament amb TAMBORS PER LA PAU. A les 11,00 h. i sota un gran pancarta que dirà “PEDALEGEM CAP UN MÓN SOSTENIBLE iniciarem la marxa.
L’itinerari serà pel centre de Palma, passant per Avingudes i Blanquerna, entre d’altres carrers, amb una aturadeta a la Plaça de Cort des d’on pegarem quatre crits per queixar-nos del desastre que ha fet el nostre batle, eliminant el carril bici de les Avingudes. La durada de l’itinerari serà d’entre 1 hora i mitja i dues hores. Qui no pugui venir les dues hores pot iniciar la marxa i llavors deixar-la a la meitat.
A la passejada ens acompanyarà la policia per regular el trànsit, per la qual cosa hi poden venir infants acompanyats d’adults.
Per ser més vistosos  hem pensat que tots anem amb una camiseta verda, a veure si canviam el gris dels cotxes per el verd de les bicicletes. ah! i qui vulgui venir en patinet o corrent serà molt benvingut!!
Per una ciutat sense cotxes, per un món més sostenible, per un planeta més verd VINE amb BICI, PATINANT o CORRENT a gaudir d’una passejada per PALMA.
Per favor, fes-ne el màxim de difusió!Massa Crítica
Adjuntam el Cartell
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s