Concert Xítxeros Xound

Xítxeros amb Empenta presenta el Xítxeros Xound a Manacor, un concert gratuït de música en català que té com a primer objectiu la reivindicació de la nostra llengua. Davant els atacs indiscriminats al català, com el cas recent de relegar la nostra parla a simple mèrit en l’Administració pública, a Xítxeros seguim dient prou. I ho feim com sempre ho hem fet, de forma clara i inequívoca. Per això, per vestir la reivindicació d’un …caràcter festiu, però no menys combatiu, organitzam un concert a sa Torre dels Enagistes, dia 24 de setembre, a les 22h.

Els grups que tocaran en el Xítxeros Xound són els Showarma i els Faläfels i The Mamzelles, de Catalunya; Roig i 7Morning, de Manacor. La vetllada també estarà ambientada amb els ritmes i malabars de Manafoc. Oferirem també servei de barra, tant menjar com beguda, a preus (realment) populars.

D’aquesta manera vos convidam a tots i totes que participeu i vengueu al concert. Fem un clam per la llengua i per la música en català a les Illes Balears.

Hi colabora l’Obra Cultural Balear i l’Ajuntament de Manacor.

Aquí teniu l’enllaç al mapa per arribar a sa Torre dels Enagistes. Està a dos minuts a peu i podeu deixar el cotxe (en cas de no venir en transport públic) dins el poble. És molt bo de trobar ja que allà hi ha les instal·lacions esportives, amb un camp de futbol, pista d’atletisme i de tenis. Enllaç: http://maps.google.es/maps/ms?msid=213689503504633579498.0004ace8b0a10db11d847&msa=0&ll=39.55882%2C3.216033&spn=0.016113%2C0.027595

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s